KIK VAGYUNK MI

NÉGYEN, 

pszichoanalitikus képzettségű pszichológusok – Alpár Zsuzsa, Halász Anna, Ingusz Iván, Jakab Katalin – 1991-ben alapítványt tettünk a lelki zavarokkal küzdő gyerekek és fiatalok számára egy Magyarországon egyedülálló, pszichoanalitikus klinika létrehozására.

A klinika munkatársi és tevékenységi köre azóta tovább bővült. Életkori megkötöttség nélkül fogadunk gyermekeket illetve felnőtteket. Terápiás munkánkkal párhuzamosan kezdtünk pszichológus kollégák képzéséhez, továbbképzéséhez.

Az Ego Klinika célja megalakulása óta gyerekek és fiatalok pszichoanalitikus személetű kezelése, másrészt pedig posztgraduális oktatás keretében ilyen szemléletű szakemberek képzése.

A pszichoanalitikus szemléletű pszichoterápia teljes diszkréciót biztosító, minél teljesebb gyógyulás igényével fellépő terápiás munka. Célja minden életkorban a harmonikus szeretni tudás és az önbecsülést hozó munkaképesség elérése vagy helyreállítása, módszere olyan oki pszichoterápia, mely képes a tünetek mögé hatolni és azok létrejöttét, jelentését feltárni.

A klinikai munka és az oktatás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a belső tudományos életre, a folyamatos szakmai továbbfejlődésre is.

Az Ego Pszichoterápiás és Oktatási Szolgáltató
Betéti Társaság ANTSZ engedély száma:
BP-06R/024/07648/2014